WIJNBESCHRIJVING THUISMENU

KABELJAUW & GAMBA
Rillette kabeljauw I gamba I mozzarella geïnfuseerd met basilicum I trostomaat I krokant sesam I basilicum vinaigrette
Tiberius, Grenache Blanc / Viognier (druif), Pays d’Oc, Frankrijk
Vleugje citrus en veel smaken van exotisch fruit. Levendig en licht karakter. Droge en verfrissende afdronk.
Het is een typisch halfcontinentaal en halfmediterraan klimaat waarbij de verschillende winden een belangrijke rol spelen, deze zijn bepalend voor het karakter van de wijn.

Alternatief: Rosé gebraden rosbief
Casa Santiago, Pinot Noir (druif), Curico Valley, Chili 
Diep rode kleur met helder roze accenten. Geuren in de neus van bosbessen en cassis met een vleugje munt.
Aangenaam in de mond met een zachte afdronk.

OPPERDOEZER - BLOEMKOOLSOEP
Opperdoezer I geroosterde bloemkool I krokante ui I lavas olie I maggikruid
Ayama, Chenin Blanc (druif), Paardenberg, Zuid-Afrika
Strogele heldere kleur. Zeer intense aroma’s van bloemen, tropisch fruit en kruiden. Smaken van rijp fruit, rijpe peer.
 

KALFSSUKADE & BUIKSPEK
Geroosterde spruitjes I kastanjechampignons I snijboon I knoflook kriel I kalfsjus & mosterd
Masseria Trajone, Primitivo di Manduria (druif), Puglia, Italië
Geuren van rijp zwart en rood fruit. Braambessen en zwarte pruimen domineren de smaak, kruidige hints van kaneel en zoethout.
De smaak is vol en soepel en geeft een lekker sappige afdronk.
 

Alternatief: Zalm met saus Noilly Prat
Chocalán, Chardonnay Reserva (druif), Maipo Valley, Chili
Lichte groengele kleur. Zachte aroma's van exotisch fruit als ananas, nectarine, abrikoos en witte bloesem met hints van vanille en een verleidelijk botertje.

WITTE CHOCOLADE BROWNIE
Witte chocolademousse & passievrucht I gel rood fruit I crumble gezouten karamel
Dona Dolça, Moscatel (druif), Valencia, Spanje 
Strogele kleur met intense aroma's van honing, bloemen, citrus, noten en karamel.
Rijk in de mond, zacht en heeft een goede balans tussen de frisheid en volheid.

 

WIJNBESCHRIJVING VEGETARISCH THUISMENU

STRUCTUREN VAN BIET
Rode rode biet I meringue I bietenkoekje I zwarte quinoa I roomkaas biet & appel zoetzuur I crostini I vinaigrette appel & yoghurt 
Marques De Riscal, Verdejo (druif), Rueda
100% Verdejo druif. Zeer aromatisch met tonen van citrus en tropisch fruit, zoals perzik. Bloemig en smaak van venkel en appel.

OPPERDOEZER - BLOEMKOOLSOEP
Opperdoezer I geroosterde bloemkool I krokante ui I lavas olie I maggikruid
Ayama, Chenin Blanc (druif), Paardenberg, Zuid-Afrika
Strogele heldere kleur. Zeer intense aroma’s van bloemen, tropisch fruit en kruiden. Smaken van rijp fruit, rijpe peer
.  

POMPOEN
Pompoencake I seizoensgroenten I crème pompoen I geroosterde tomaat I krokant sesam I saffraansaus
Domaine Paul Mas, Chardonnay / Viognier (druif), Pays d’Oc, Frankrijk  
70% Chardonnay en 30% Viognier druif en 4 maanden hout gelagerd. Elegante smaak met tropisch fruit, perzik en bloemen.
Een vleugje vanille en een notie van geroosterd brood.

WITTE CHOCOLADE BROWNIE
Witte chocolademousse & passievrucht I gel rood fruit I crumble gezouten karamel
Dona Dolça, Moscatel (druif), Valencia, Spanje 
Strogele kleur met intense aroma's van honing, bloemen, citrus, noten en karamel.
Rijk in de mond, zacht en heeft een goede balans tussen de frisheid en volheid.