INSTRUCTIE THUISMENU 1 T/M 5 DECEMBER

Voorbereiding

  • Wij adviseren u de instructies eerst helemaal door te lezen en de aangegeven stappen te volgen.
  • Bewaar het dessert en/of kaas in de koeling tot een half uur voor consumptie.
  • U kunt alvast ter voorbereiding uw oven voorverwarmen op 200 graden*.
  • Bak de witte en bruine broodjes af in 6 minuten.
  • Zet alle benodigdheden per gang bij elkaar (evt. ook de borden).
  • Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.


Wij maken zo veel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal!
(aluminiumschalen mogen in de plastic container).


VOORGERECHT

MAKREEL : Aardappelsalade I geroosterde venkel I gebrande noten I jalapeño crème I limoen verveine vinaigrette

Stap 1:             Haal het voorgerecht een half uur voor gebruik uit de koelkast. Indien gewenst plaatst u het gerecht over op een bord naar keuze.
Stap 2:             Schud de vinaigrette (V) en besprenkel het gerecht. Garneer met de gebrande noten (V).


TUSSENGERECHT

VELOUTÉ GEROOSTERDE PASTINAAK : Romige pastinaaksoep I prei I tijm oregano olie I chorizo I knoflookcroutons

Stap 1:                Verwarm de soep in een steelpannetje. Let op! Niet laten koken.
Stap 2:                Schenk de soep in een soepbord.
Stap 3:                Schud de tijm oregano olie (T) en gebruik deze naar wens. Garneer uw gerecht met de prei, chorizo en knoflook croutons (beide T).

HOOFDGERECHT

GEROOKTE BAVETTE : Bataat I bloemkool I crème kikkererwten I gemarineerde tomaat I chimichurri jus

Stap 1:                Plaats de aluminium schaal en het bakje saus (beide zonder deksel) op het ovenrooster.
Stap 2:                Verwarm het geheel in 8 à 10 minuten*.
Stap 3:                Plaats evt. de laatste 2 minuten ook uw borden in de oven zodat deze voorverwarmd zijn.
Stap 4:                Maak de (warme) borden op. Verdeel de saus over of rondom uw gerecht.

                                                                   
DESSERT

CHOCOLADE : Taartje harde wener I mousse pure chocolade I amarene kers I gel mandarijn & Grand Marnier I Zwitserse room & kers

Stap 1:             Haal het dessert een half uur voor gebruik uit de koelkast. Indien gewenst plaatst u het gerecht over op een bord naar keuze.


INSTRUCTIE VEGETARISCH THUISMENU

VOORGERECHT

CARPACCIO COEUR DE BOEUF : Tête de moine I gebrande avocado I shiitake I radijs I rucola olie

Stap 1:             Haal het voorgerecht een half uur voor gebruik uit de koelkast. Indien gewenst plaatst u het gerecht over op een ander bord naar keuze.
Stap 2:            Schud de rucola olie (VV) en gebruik deze naar wens.


TUSSENGERECHT

VELOUTÉ GEROOSTERDE PASTINAAK : Romige pastinaaksoep I prei I tijm oregano olie I knoflookcroutons

Stap 1:                Verwarm de soep in een steelpannetje. Let op! Niet laten koken.
Stap 2:                Schenk de soep in een soepbord.
Stap 3:                Schud de tijm oregano olie (T) en gebruik deze naar wens. Garneer uw gerecht met de prei en knoflook croutons (beide T).


HOOFDGERECHT

POMPOEN : Pompoencake I seizoensgroenten I risotto I geroosterde tomaat I krokant papadum saffraansaus

Stap 1:                Plaats de aluminium schaal en het bakje saus (beide zonder deksel) op het ovenrooster.
Stap 2:                Verwarm het geheel in 8 minuten.
Stap 3:                Plaats evt. de laatste 2 minuten uw borden ook in de oven zodat deze voorverwarmd zijn.
Stap 4:                Maak de (warme) borden op. Verdeel de saus over of rondom uw gerecht. Serveer met de krokant van papadum.


DESSERT

CHOCOLADE : Taartje harde wener I mousse pure chocolade I amarene kers I gel mandarijn & Grand Marnier I Zwitserse room & kers

Stap 1:             Haal het dessert een half uur voor gebruik uit de koelkast. Indien gewenst plaatst u het gerecht over op een bord naar keuze.

*Let op! Iedere oven is anders.
(Als u nog vragen heeft over allergieën, bel naar 076-3034838 en vraag naar de shiftleader)