Thuismenu

Makreel I Langzaam gegaard I couscous I langoustine mayonaise I zoetzure komkommer I citrusgel I radijs
Bij het Voorgerecht zijn er geen handelingen!

Uiensoep I Krokant Gruyère I bosui
Verwarm het Tussengerecht in een steelpannetje tot deze op temperatuur is (niet laten koken), of in de magnetron 400 ml, voor twee personen, 2 minuten op 1100 watt*. Licht afgedekt in de verpakking. Garneer met de bosui (T) en serveer met de krokant van Gruyère.

Diamanthaas I Gebakken I zoete aardappel gratin I broccoli I gepofte en krokante biet I geroosterde little gem I saus appelstroop & balsamico
Voor het Hoofdgerecht verwarmt u de oven voor tot 200 graden. Leg de diamanthaas in een ovenschaal en verwarm het voor 5 minuten. Voeg de groenten en de zoete aardappel toe en verwarm het geheel nogmaals voor 7 minuten. Verwarm de saus (H) in een steelpannetje op gemiddelde temperatuur gedurende 3 minuten, net niet laten koken. Serveer met het bietenkoekjes en voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.
Eet smakelijk!

*Let op! Iedere oven/magnetron is anders.
*Tip: gebruik voorverwarmde borden!

Carrot cake I Wortelcake I crème roomkaas & vanille I sinaasappel crémeux I pecannoten & nougatine van pecan
Haal het Dessert een half uur voor gebruik uit de koeling. Verder zijn er geen handelingen!

Thuismenu Vegetarisch

Terrine van knolselderij I Crème van hazelnoot I geroosterde hazelnoot I groene kruiden dressing I toast brioche vadouvan
Gebruik bij het Voorgerecht de dressing van groene kruiden (G) naar wens. Let op dat u niet te veel dressing gebruikt, dan kan de smaak mogelijk overheersen.

Uiensoep I Krokant Gruyère I bosui
Zie bovenstaand menu.

Portobello uit de oven I Risotto I spinazie I zongedroogde tomaat I Bettine geitenkaas I pijnboompitten I aceto balsamico stroop
Voor het Hoofdgerecht verwarmt u de (stille) oven voor tot 200 graden. Leg de risotto en daarnaast de portobello (gevuld met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat) in een ovenschaal en verwarm het voor 8 minuten. Leg een bedje van risotto op een (voorverwarmd) bord en daarop de portobello. Knip de punt aan de onderkant van de spuitzak af en maak strepen met de aceto balsamico stroop. Garneer met pijnboompitten (VH). Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.
Eet smakelijk!

*Let op! Iedere oven/magnetron is anders.  
*Tip: gebruik voorverwarmde borden.

Carrot cake I Wortelcake I crème roomkaas & vanille I sinaasappel crémeux I pecannoten I pecan nougatine
Haal het Dessert een half uur voor gebruik uit de koeling. Verder zijn er geen handelingen!


Kreeftenmenu

Terrine dorade & strandkrabben I Gemarineerde cherrytomaat I gel van bergamot I vinaigrette van tomaat & appelstroop
Gebruik bij het Voorgerecht de vinaigrette (KV) naar wens.

Aziatische bisque I Schaaldierensoep I citroengras I gember I kokos I croutons 
Verwarm het Tussengerecht in een steelpannetje tot deze op temperatuur is (niet laten koken), of in de magnetron 400 ml, voor twee personen, 2 minuten op 1100 watt* in de magnetron. Licht afgedekt in de verpakking. Gebruik de croutons (KT) naar wens.

Kreeft I Gekookt & gekraakt I seizoensgroenten tagliatelle I schelpdieren I knoflookbotersaus
Verwarm voor het Hoofdgerecht de oven voor tot 150 graden en verwarm de gehele schaal (zonder folie) 10 á 12 minuten in de oven.
Knoflookbotersaus zit er al overheen. Eet smakelijk!
*Let op! Iedere oven/magnetron is anders.
*Tip: gebruik voorverwarmde borden

Carrot cake I Wortelcake I crème roomkaas & vanille I sinaasappel crémeux I pecannoten I pecan nougatine
Haal het Dessert een half uur voor gebruik uit de koeling. Verder zijn er geen handelingen!