THUISMENU

EENDENBORST  Wilde eendenborst I sousvide gegaard & licht gerookt I uien-mango chutney I knolselderij I zoetzure pompoen I gebakken paddenstoelen I krokante ui
Garneer uw Voorgerecht met de krokante ui (V).

Wijnbeschrijving: Arte Noble, Pinot Noir (druif), Curicó Valley, Chili
In de neus veel roodfruit zoals, aardbei, bramen en bessen, vleugje zoethout en iets rokerigs (typisch voor pinot noir). In de mond proeft u rijpe aardbeien, kersen en rode bes

VELOUTÉ VAN ERWT Romige erwtensoep I gerookte amandelen I olie zongedroogde tomaat I rookkaas
Twee bereidingswijzen voor het Tussengerecht:
Steelpannetje: verwarm de soep tot deze op temperatuur is (niet laten koken!)
Magnetron: 400 ml, voor 2 personen, 3 minuten op 1100 watt*.
Garneer met de gerookte amandelen & rookkaas (T) en gebruik de olie van tomaat (T) naar wens.

Wijnbeschrijving: Licht stuivend en fris in de neus, met geuren van perzik en lychee. Licht kruidige toetsen zoals dille en anijs. Droog & rond met een lange afdronk.

HAZENPEPER Spruitenstamppot & spekjes I gesauteerde zuurkool I stoofpeer
Let op! Omdat het om wild gaat kunnen er hagel/kogeltjes in het vlees zitten. 
Twee bereidingswijzen voor het Hoofdgerecht:
Magnetron: verwarm de hazenpeper, groenten en het stamppotje, licht afgedekt voor 3 minuten op 1100 watt*.
Oven: verwarm de oven voor tot 200 graden. Leg de hazenpeper op een (platte) ovenschaal en verwarm het voor 6 minuten. Voeg de groenten en het stamppotje toe en verwarm het geheel nogmaals voor 6 minuten. Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. 
Eet smakelijk!
*Let op! Iedere oven/magnetron is anders.

Wijnbeschrijving: Licht rokerig, kruidig met mokka in de neus. Medium vol met zachte tannines. In de mond smaak van braak, zwarte bessen en pruimen. De afdronk is aangenaam fruitig.

TARTE TATIN PEER Tarte tatin met peer I gekarameliseerde peer I kaneelroom I geroosterde pecan I gel van amarene
Bewaar het Dessert in de koeling tot gebruik. Verder zijn er geen handelingen!

Wijnbeschrijving: Drostdy Hof, Chenin Blanc (druif), Tulbagh, Zuid Afrika
De wijn wordt gemaakt van laat geoogste, suikerrijke chenin blanc druiven. Friszoete wijn met aroma’s van exotische vruchten en een volle, zachte smaak. Honingsmaak in de afdronk.


KREEFT

KREEFT 
Kreeft gekraakt I risotto I  seizoensgroenten I  knoflook boter
Oven: 10 a 12 min / 150 graden de gehele schaal (zonder aluminium folie) kan in de oven.

LOSSE GERECHTEN

Indien u de oven gebruikt dient u de gerechten in een ovenschaal op te warmen. Het alluminium sausbakje kunt u zonder deksel ook in de oven meeverwarmen.
Indien u de magnetron gebruikt kunt u de gerechten in de geleverde bakjes opwarmen. Behalve het alluminium sausbakje.

Brood
Oven: 6 min/ 180 graden (voorverwarmde oven)

Spinazie lasagne
Oven : verwarm de oven* voor tot 180 graden. Leg de lasagne op een (platte) ovenschaal en verwarm het voor 10 minuten. Voeg na de 10 minuten de groenten toe 
en verwarm het geheel nog voor 5 minuten. De pesto saus (P) verwarmt u in de laatste 5 minuten mee, in het bakje (zonder deksel).
Magnetron: 2 minuten op 1000 watt* (Saus overschenken in magnetronbestendige kom!)
Schenk de saus over de lasagne en garneer met de rucola en pijnboompitjes (R)

Soepen 
Steelpannetje: opwarmen tot deze warm is. Niet laten koken!
Magnetron: 2 minuten 1000 watt*  Licht afgedekt in de verpakking. 
Schenk over garnituur, hierna pas croutons/krokantjes toevoegen.

Burrata
Dresseer de basilicumolie (B) naar wens over het gerecht

Carpaccio
Bij de carpaccio zijn geen handelingen. Eet smakelijk!

Zalm
Verwarm de oven voor tot 200 graden*. Leg de groenten en risotto op een platte ovenschaal en verwarm het geheel voor 3 minuten.
Leg hierna de zalm er bij en verwarm nogmaals 4 minuten. (Zalm mag rosé gegeten worden). Besprenkel uw bord met de soja-knoflook olie (Z)
*Let op! Iedere oven/magnetron is anders.